Legendarul prezentator TV Jerry Springer, fost primar al oraşului Cincinnati, a murit, joi, la vârsta de 79 de ani, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jerry Springer, fost primar din Cincinnati şi legendar prezentator TV, al cărui talk-show tabloid era cunoscut pentru certurile scandaloase, scaunele aruncate şi confruntările fizice dintre cuplurile care se certau şi distrugătorii de case, a murit, a anunţat, joi, agentul său, Bradley Singer.

Springer avea 79 de ani.

Jerry Springer găzduise recent, timp de 3 sezoane, emisiunea de televiziune "Judge Jerry".

Fostul prezentator al emisiunii "The Jerry Springer Show" a încheiat un contract cu NBC pentru această emisiune, în care a fost gazda, în calitate de judecător într-o sală de judecată.

Springer a obţinut o diplomă în drept la Universitatea Northwestern în 1968. A continuat să aibă o carieră în politică, inclusiv o perioadă ca primar al oraşului Cincinnati, înainte de a ajunge la emisiunea de talk-show, în 1991. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.