Actorul Tyler Perry, cântăreaţa Jennifer Lopez şi alţi câştigători ai E! People's Choice Awards 2020 au transmis mesaje motivaţionale la gala de duminică seară, unde au fost premiaţi de public, între alţii, Justin Bieber, Ariana Grande, Blake Shelton, Ellen Pompeo şi Sofia Vergara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Justin Bieber a fost desemnat artistul anului 2020, Ariana Grande, artista anului şi vedeta anului, iar BTS a fost ales grupului anului. 

Au mai fost premiaţi, între alţii, Blake Shelton, Becky G şi Doja Cat.

Filmul anului 2020 a fost votat „Bad Boys for Life”, în timp ce protagonistul Will Smith a fost ales „starul masculin al anului 2020”, comedia anului - „The Kissing Booth 2”, iar filmul de acţiune - „Mulan”. Actriţa Tiffany Haddish a fost aleasă „starul feminin al anului 2020” pentru rolul din „Like a Boss”. 

Serialul „Grey's Anatomy” a câştigat trofeul show-ul TV al anului, iar „Keeping Up with the Kardashians”, a fost reality-show-ul preferat.

Între câştigători s-au aflat şi Ellen Pompeo („Grey's Anatomy”), Sofia Vergara („Modern Family”), emisiunile „The Ellen DeGeneres Show” şi „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”.

Cântăreaţa Demi Lovato a fost gazda galei din Santa Monica, desfăşurată fără public.

Haddish a subliniat importanţa iubirii şi stimei de sine şi a dedicat premiul „tuturor celor care trec prin depresie şi stres anul acesta”, precum şi celor din Africa ce se confruntă cu noi provocări anul acesta, citează The Hollywood Reporter.

Mandy Moore, desemnată „drama TV star”, şi Shelton au dedicat premiile celor dragi. Moore, soţului Taylor Goldsmith şi fiului pe care îl aşteaptă, iar Shelton, „noii logodnice”, Gwen Stefani. 

Ellen DeGeneres, al cărei show a fost recent subiectul unui scandal privind mediul de lucru, a acceptat premiul „în numele uimitoarei mele echipe” şi a mulţumit fanilor pentru sprijin.

Vergara a mărturisit că victoria este dulce-amară, având în vedere că serialul de comedie „Modern Family” s-a încheiat anul acesta. Ea a încurajat oamenii să continue să poarte masca sanitară.

Pompeo a declarat: „Serialul nostru este despre dragoste şi acceptare şi să primesc acest premiu este o confirmare că oamenii răspund la aceste idei. Ei răspund la ideea de dragoste, de acceptare, la ideea de a ne trage unii pe alţii în sus... 2020 a testat asta în repetate rânduri şi a demonstrat că, atunci când facem asta, când avem grijă unii de alţii, totul este posibil. Aşadar, să avem grijă unii de alţii, să fim responsabili unii pentru ceilalţi şi să ne iubim”.

Jennifer Lopez a primit Icon Award, Tyler Perry, People’s Champion of 2020 Award, iar Tracee Ellis Ross, Fashion Icon Award.

Lopez, care va putea fi vâzută în curând în „Shotgun Wedding” alături de Armie Hammer, a susţinut un discurs motivaţional: „Anul acesta ne-a arătat ceea ce conta şi ce nu, iar în cazul meu a consolidat ceea ce conta cel mai mult: oamenii. Toţi. Împreună. Ajutându-ne, iubindu-ne, fiind buni unii cu alţii, şi importanţa acestei legături, atingerea umană. Am realizat că este lucrul pentru care lupt în tot ceea ce fac - să ajung la oameni. Cred că asta vrem toţi, acele experienţe împărtăşite pentru a şti că nu suntem singuri”.

Ea a spus că a fost greu să ajungă unde a ajuns şi că speră să fie o sursă de inspiraţie pentru fetele din întreaga lume. „Ca femeie şi latino-americană, trebuie să munceşti de două ori mai mult pentru a primi aceleaşi ocazii. Visurile mele şi ambiţia mea i-au enervat pe oameni. Cu cât îmi spuneau mai mult că nu le pot îndeplini, cu atât mai mult ştiam că trebuie... Adevărata măsură a succesului nu stă în cifrele de box office sau în discurile vândute. Stăîn faptul că inspiri fetele de toate vârstele şi culorile din lume că pot face orice vor. Visurile vă sunt limitate doar de imaginaţie şi determinarea de a nu renunţa vreodată”.

La rândul lui, Perry a subliniat această idee. „Sunteţi vrednici să vă atingeţi obiectivul. Continuaţi să săpaţi. Nu vă opriţi”.

Ross a spus că moda poate şi trebuie să fie folosită pentru a susţine idei şi a dat exemple gala American Music Awards din 2018, pe care a găzduit-o şi la care a purtat doar creaţii semnate de designeri de culoare, dar şi gala Golden Globes din acelaşi an la care au fost sprijinite mişcările #MeToo şi Time's Up prin vestimentaţie neagră.

Între cei care au cântat la People's Choice Awards s-au numărat Justin Bieber şi Chloe x Halle.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.