Lanţul de cinematografe Cineworld închide toate sălile din Marea Britanie şi Statele Unite pentru moment, după ce mai multe proiecte de la Hollywood şi-au anunţat amânarea, inclusiv lansarea filmului "No Time to Die", potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania britanică este cea mai mare din Regatul Unit, cu peste 120 de teatre şi a doua cea mai mare din America de Nord, unde operează 540 de locaţii. 

Un număr considerabil dintre acestea nu au fost redeschise încă, după ce au fost forţate să închidă din cauza pandemiei de coronavirus. 

La Hollywood, vestea că "No Time to Die" întârzie a stârnit îngrijorări pentru cinematografele AMC şi Cinemark, celelalte două mari lanţuri americane. 

Industria de film a sperat că box office-ul îşi va reveni în această toamnă, dar nu este cazul pe multe pieţe importante. 

"MGM, Universal şi producătorii Michael G Wilson şi Barbara Broccoli au anunţat că lansarea "No Time to Die", al 25-lea film al francizei James Bond, va întârzia până pe 2 aprilie", se arată în declaraţia realizatorilor. 

Fără "No Time to Die", "Soul" de la Pixar, lansat pe 20 noiembrie, rămâne următorul film important care va fi lansat în cinematografe.

Două titluri produse de Warner Bros., "Wonder Woman 1984" şi "Dune", sunt încă programate să fie lansate în decembrie, deşi există şansa ca şi acestea să fie amânate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.