Lansarea comediei de familie „Profu’ de Spionaj/ My Spy” în România a fost amânată de distribuitorul Vertical Entertainment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul urma să ruleze în cinematografe începând cu 20 martie. Într-un comunicat remis joi News.ro, se arată: „Dat fiind contextul actual, data de lansare în cinematografe a fost amânată”.

Lungmetrajul regizat de Peter Segal („Get Smart”) şi scris de Jon şi Erich Hoeber („Red”) spune povestea lui JJ, un agent CIA experimentat, interpretat de Dave Bautista, care este deconspirat de Sophie în interpretarea talentatei Chloe Coleman. Sophie, o fată în vârstă de 9 ani, află identitatea reală a lui JJ, care e în timpul unei misiuni sub acoperire de supraveghere a familiei acesteia. Pentru a nu face dezvăluiri, Sophie îi cere, în schimb, să petreacă timp cu ea şi să o înveţe profesia de spion. De aici începe o poveste plină de umor, acţiune şi o prietenie adevărată.

„Ceea ce m-a atras la acest scenariu a fost o poveste a două suflete rănite care se reunesc şi se vindecă reciproc”, transmite regizorul Peter Segal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.