Lansarea filmului "No Time To Die", al 25-lea cu celebrul spion britanic James Bond, a fost decalată pentru luna noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial prevăzută pentru 8 aprilie, lansarea lungmetrajului este afectată de consecinţele epidemiei mondiale de coronavirus. 

"MGM, Universal şi producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli au anunţat astăzi că după o evaluare atentă a pieţei mondiale de cinema lansarea filmului poate aştepta şi va fi reprogramată pentru noiembrie", potrivit unui comunicat oficial, fără a menţiona epidemia de coronavirus. 

Filmul va fi lansat pe 12 noiembrie în Aglia şi pe 25 noiembrie în Statele Unite. 

O scrisoare deschisă, publicată luni pe site-ul MI6-HQ, blogul consacrat celebrului spion, solicita ca lansarea viitorului film să fie decalată. 

Datele comunicate de distribuitorul oficial in Romania, Forum Film Romania, pentru lansările cinematografice din următoarea perioadă (Mulan, Black Widow, Artemis Fowl, Soul, ‚Candyman şi Jungle Cruise) rămân neschimbate. Pentru mai multe detalii puteţi consulta programul pe https://www.cineforum.ro/date-premiere-forum-film/

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.