Cântăreaţa americană Lady Gaga şi-a amânat, pentru a doua oară, întreg turneul „Chromatica Ball”, iar seria de concerte urmează să aibă loc în 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În timp ce părţi din lume se mişcă repede pentru a se deschide, altele nu sunt încă pregătite. Aşadar, până vom putea confirma toate datele la nivel global, trebuie să amânăm concertele «Chromatica Ball» pentru vara lui 2022”, a scris Lady Gaga într-un mesaj.

Primele date ale turneului au fost anunţat la începutul lunii martie 2020, pentru o lună, între 25 iulie şi 27 august, începând din Paris, continuând cu Londra, Boston, Toronto, Chicago şi New Jersey. Concertele au fost apoi amânate pentru 2021, iar acum, pentru 2022. Ticketmaster a listat concertele ca „amânate”, dar fără noi date.

În acest turneu, Lady Gaga urmează să îşi prezinte cel mai recent album, „Chromatica”, lansat în mai 2020, după ce fusese amânat din cauza pandemiei. El a debutat pe primul loc în Billboard 200, dar nu a egalat performanţele de vânzări ale albumelor anterioare ale artistei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.