Lady Gaga a fost nevoită să amâne cele 18 concerte pe care urma să le susţină în Europa la începutul anului 2018 în cadrul "Joanne World Tour", din cauză că suferă de fibromialgie, care îi provoacă "grave suferinţe fizice", a anunţat luni organizatorul Live Nation, citat de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lady Gaga, în vârstă de 31 de ani, care trebuia să cânte şi în Spania şi în Elveţia din această săptămână şi de două ori la Paris, pe 6 şi 7 octombrie, "suferă de grave dureri fizice care îi afectează capacitatea de a cânta pe scenă. Ea va rămâne sub supravegherea cadrelor medicale care i-au recomandat să amâne show-urile" din "Joanne World Tour", se arată într-un comunicat. 

Cântăreaţa şi-a anunţat fanii, joi, pe reţelele de socializare, că se află în spital şi că este nevoită să-şi anuleze concertul de vineri de la Rock in Rio. 

"Ea intenţionează să-şi petreacă următoarele şapte săptămâni muncind proactiv împreună cu medicii pentur a se vindeca de traumele care-i afectează viaţa. Ea vrea să ofere fanilor cele mai bune spectacole pe care le-a conceput special pentru ei, odată ce turneul va fi reluat", potrivit comunicatului. 

La începutul lunii septembrie, starul şi-a anulat concertul de la Montreal din cauza unei laringite şi a unei infecţii respiratorii contactate în timpul unui concert în aer liber la New York. 

Concertele europene din "Joanne World Tour" ar fi trebuit să înceapă joi la Barcelona şi să se încheie pe 28 octombrie la Cologne, în Germania, trecând prin Zurich (Elveţia), duminică Anvers (Belgia) şi apoi Paris. 

Fanii îşi vor păstra biletele şi vor aştepta informaţii despre realuarea concertelor, se arată în comunicat. 

Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat cinci albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.