Kylie Minogue revine în muzică, după trei ani de la apariţia celui mai recent album al ei, „Kylie Christmas”. Artista a lansat un single cu influenţe country, „Dancing”, acesta reprezentând prima melodie de pe albumul „Golden”, pe care îl va lansa pe 6 aprilie, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Melodia a fost lansată odată cu ilustraţia albumului „Golden”, imaginea având, de asemenea, o temă country. În fotografie, Kylie Minogue apare aşezată pe o canapea, cu o chitară în background.

Kylie Minogue a anunţat lansarea melodiei şi albumului printr-un videoclip pe care l-a publicat pe Instagram, în această săptămână.

„Le-am promis fanilor mei că îmi voi pune inima şi sufletul în acest album şi mă ţin de cuvânt. Am reuşit să fac acest lucru. A fost o provocare, dar a fost şi distractiv”, a spus artista în videoclip.

Melodia „Dancing” poate fi ascultată pe Spotify. 

„Golden” va fi lansat pe 6 aprilie 2018, acest album fiind primul al artistei de când aceasta a semnat anul trecut un acord cu compania BMG.

„Vrem să facem un album pop minunat şi tipic Kylie. Este în industrie de 30 de ani şi este mai în formă ca niciodată”, a spus la acea vreme preşedintele companiei, Alexi Cory-Smith.

Kylie Minogue, care şi-a început cariera ca actriţă, în serialul australian „Neighbours”, a cunoscut succesul în muzică odată cu single-urile „Locomotion“ şi „I Should Be So Lucky“, iar începând cu 1988 a lansat 13 albume de studio, cel mai recent datând din 2015 – „Kylie Christmas”. Materialele sale discografice s-au vândut în peste 80 de milioane de copii în întreaga lume.

Kylie Minogue a concertat în România de două ori - la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului „KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.