Kylie Minogue, Cher şi Robbie Williams se află între cei 25 de artişti care cântă single-ul „Stop Crying Your Heart Out”, cover al piesei Oasis, pentru organizaţia caritabilă Children in Need a BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Supergrupul a fost organizat de Radio 2 şi din el fac parte Anoushka Shankar, Ava Max, Bryan Adams, Cher, Clean Bandit, Ella Eyre, Gregory Porter, Izzy Bizu, Jack Savoretti, James Morrison, Jamie Cullum, Jay Sean, Jess Glynne, KSI, Kylie Minogue, Lauv, Lenny Kravitz, Mel C, Nile Rodgers, Paloma Faith, Rebecca Ferguson, Robbie Williams şi Yola.

Artiştii cântă balada trupei Oasis fiind acompaniaţi de BBC Concert Orchestra, inclusiv de violoncelistul Sheku Kanneh-Mason. Un videoclip al piesei va fi lansat vineri seară, pe BBC One.

Minogue, care şi-a lansat recent al 15-lea album de studio, a transmis: „Children in Need este o organizaţie caritabilă specială şi atât de iubită de toată lumea, inclusiv de mine. A fost un privilegiu să iau parte la această înregistrare cu atât de mulţi artişti uimitori. Anul acesta este cu atât mai importantă şi sper că împreună vom strânge cât de mulţi bani”.

Cu această interpretare este sperat să fie atins succesul unei alte înregistrări în scop caritabil lansată anul acesta de BBC, „Times Like These” (Foo Fighters), la care au participat, între alţii, Dua Lipa şi Chris Martin (Coldplay) şi care a condus topul britanic al single-urilor în luna mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.