Trupa Korn a lansat vineri un scurt documentar despre fiul lui Robert Trujillo, Tye, care, la vârsta de 12 ani, a acompaniat formaţia în turneul sudamerican.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tye Trujillo, născut în 2004, a cântat în concertele pe care grupul le-a susţinut în America de Sud, în a doua jumătate a lunii aprilie.

Tye Trujillo cântă în trupa The Helmets şi l-a înlocuit pe basistul Fieldy, care nu a putut să participe la şase concerte pe care Korn le-a susţinut în Columbia, Brazilia, Argentina şi Chile.

”Nu a trebuit să îl ajut cu nimic... Am fost acolo doar ca să îi ofer mâncare şi apă”, a spus Robert Trujillo pentru revista Rolling Stone, care a difuzat documentarul în premieră.

”Korn and the Prodigy Son”, regizat de Sébastien Paquet, are o durată de aproximativ 15 minute şi este narat de tatăl tânărului instrumentist, basistul formaţiei Metallica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.