Netflix a dezvăluit prestigioasa distribuţie a celei de-a treia părţi din „Knives Out” de Rian Johnson şi o primă imagine cu Daniel Craig în rolul detectivului Benoit Blanc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rian Johnson a reunit din nou o distribuţie de prestigiu în jurul lui Daniel Craig.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Acest al treilea episod din „Knives Out” (titlul original), intitulat „Wake Up Dead Man”, îi are în distribuţie pe Josh O'Connor, care a fost prinţul Charles în „The Crown”, Glenn Close, eroina de neuitat din „Atracţie fatală”, Josh Brolin (Thanos în „The Avengers”), Mila Kunis („Black Swan”), Jeremy Renner, revenit după gravul său accident, şi Kerry Washington, eroina din serialul „Scandal”.

Pe Netflix în 2025

Andrew Scott („Ripley”) Cailee Spaeny, Priscilla Presley din filmul Sofiei Coppola şi Thomas Haden Church (Sandman în cel mai recent „Spider-man”).

Netflix a dezvăluit, de asemenea, o primă imagine a lui Daniel Craig, care se reîntâlneşte cu personajul său Benoit Blanc, un detectiv particular şi un investigator dur cu metode uneori neconvenţionale.

Primele două episoade, „Knives drawn” şi „Glass Onion”, au avut şi o distribuţie impresionantă, cu Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Colette, Edward Norton, Kate Hudson, Janelle Monae, Dave Bautista...

„Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery” va fi difuzat pe Netflix în 2025.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.