Starul american Kim Kardashian, care a cunoscut notorietatea la nivel mondial prin reality-show-ul său, a anunţat că va avea un nou rol, de data aceasta de compoziţie, alăturându-se distribuţiei serialului cult „American Horror Story”, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeie de afaceri realizată, regina reţelelor de socializare, ea a publicat un scurt videoclip promoţional, anunţându-i pe cei 352 de milioane de urmăritori pe Instagram că va juca în sezonul 12 al serialului, alături de actriţa Emma Roberts.

În videoclipul, scurt şi misterios, au fost divulgate puţine informaţii despre rolul ei sau scenariu. Se aude doar o voce care murmură: „Emma şi Kim sunt delicate”. 

Potrivit revistei de specialitate Variety, Kim Kardashian va avea unul dintre rolurile principale din sezonul 12 care a fost scris special pentru ea. 

Reality-show-ul „Keeping Up with the Kardashians”, care a prezentat timp de 20 de sezoane problemele familiei bogate, a propulsat-o în 2007. 

Viaţa ei privată a fost de atunci disecată până la cel mai mic detaliu de tabloide, care, de exemplu, au relatat intens despre căsătoria cu rapperul Kanye West, apoi despre divorţul lor.

Kim Kardashian, 42 de ani, s-a bazat pe faima ei pentru a construi un imperiu comercial, care cuprinde de la lenjerie intimă la produse cosmetice.

Ea a apărut în câteva filme la sfârşitul anilor 2000 şi recent şi-a ămprumutat vocea unui personaj din filmul de animaţie „Paw Patrol: The Movie”. 

Dar rolul din „American Horror Story” va fi primul în mai mult de un deceniu, şi probabil cel mai important. 

Acest serial multi-premiat este alcătuit din sezoane independente, centrate pe diferite poveşti şi locuri.

Distribuţia include foarte des celebrităţi, precum Lady Gaga sau Angela Bassett.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.