Starul american de reality TV şi pe reţelele sociale Kim Kardashian a cumpărat crucifixul Attalah, un pandantiv celebru purtat de prinţesa Diana, la o licitaţie, miercuri, la Londra, a anunţat casa de licitaţii Sotheby's.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crucifixul Attalah, un pandantiv de lux realizat în anii 1920 de marele bijutier britanic Garrard, a fost purtat de mai mutle ori de prinţesa Diana.

Acesta a fost vândut la licitaţie pentru 163.800 de lire sterline (aproximativ 187.000 de euro).

Crucea de ametist, o varietate de cuarţ violet, a fost achiziţionată de un reprezentant în numele lui Kim Kardashian, a confirmat Sotheby's.

Pandantivul, purtat de prinţesă la o gală de caritate din Londra în 1987, a atins mai mult de două ori preţul estimat de vânzare cu amănuntul. Crucifixul prezintă diamante de 5,25 carate.

„Bijuteriile deţinute sau purtate de prinţesa Diana sunt rareori disponibile pe piaţă, în special o piesă precum crucifixul lui Attalah, care este colorat, îndrăzneţ şi distinctiv”, a declarat Kristian Spofforth de la Sotheby's înainte de vânzare. „Într-o oarecare măsură, acest pandantiv neobişnuit este un simbol al încrederii tot mai mari a prinţesei în alegerile ei vestimentare şi de bijuterii în acel moment special din viaţa ei”, a adăugat el.

Anul trecut, Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, a îmbrăcat rochia pe care a purtat-o ​​Marilyn Monroe când i-a cântat „La mulţi ani” preşedintelui Kennedy în 1962 la celebra gală a Muzeului Metropolitan din New York.

Muzeul Rupley, cel care deţine celebra rochie, a negat acuzaţiile potrivit cărora Kim Kardashian ar fi deteriorat-o.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.