Kendrick Lamar va fi producătorul coloanei sonore a filmului "Black Panther", prima adaptare Marvel cu un supererou de culaore, care va avea premiera în februarie, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Kendrick Lamar este prima dată când colaborează la o coloană sonoră în cinematografie şi prima dată pentru Marvel când alege muzică originală la unul dintre filmele cu supereroi pe care le produce. 

"Sunt onorat să lucrez cu un artist incredibil a cărui muncă inspiră şi ale cărui teme artistice se potrivesc cu cea a filmului. Abia aştept ca publicul să asculte ce are de oferit Kendrick", a spus Coogler într-un comunicat. 

Kendrick a adăugat: "Filmul produs de studiourile Marvel este extraordinar, de la distribuţie la regizor. Amploarea acestui film arată o legătură între artă şi cultură. Sunt cu adevărat onorat să contribui cu ceea ce ştiu la producerea sunetului şi a muzicii alături de Ryan şi viziunea Marvel". 

Filmul ”Black Panther”, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, va avea premiera pe 16 februarie 2018.

Chadwick Boseman, care joacă rolul lui James Brown în filmul biografic ”Get on up”, este T’Challa, zis şi Black Panther, cel care urmează să conducă o ţară fictivă din Africa, Wakanda. 

Scenariul filmului este semnat de Joe Robert Cole şi Ryan Coogler, iar din distribuţie mai fac parte Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o (premiată cu Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar în ”12 ani de sclavie”), Martin Freeman, Angela Bassett şi Forest Whitaker.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.