Actriţa Katherine Heigl, una dintre vedetele serialului TV „Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy”, se va alătura distribuţiei „Suits”, în cel de-al optulea sezon, după ce Meghan Markle, logodnica Prinţului Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, va părăsi acest serial, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Heigl va interpreta personajul Samantha Wheeler, o nouă parteneră la firma de avocatură Pearson Specter Litt. Personajul pe care îl va interpreta Heigl a fost descris de realizatorii serialului drept „cel mai mare aliat şi cel mai puternic inamic al firmei de avocatură”.

Actriţa, care a făcut parte din distribuţia serialului „Grey’s Anatomy”, a spus că a urmărit „Suits” încă de la debutul serialului şi că este un „mare fan” al distribuţiei acestuia.

Anunţul alăturării lui Heigl în distribuţie vine după ce USA Network, care difuzează serialul, a anunţat că actorii Meghan Markle şi Patrick J. Adams vor părăsi show-ul.

Markle a renunţat la serial după ce s-a logodit cu Prinţul Harry, iar Adams, care îl interpretează pe Mike Ross, iubitul personajului interpretat de actriţă – Rachel Zane, a spus că este nerăbdător să urmărească show-ul în calitate de fan.

Acesta va fi primul rol important al lui Katherine Heigl, după ce actriţa a părăsit serialul „Grey's Anatomy”, deoarece ar fi avut un conflict cu echipa de producţie. De atunci, Katherine Heigl a apărut în serialele de televiziune „Afaceri de Stat/ State of Affairs” despre Casa Albă şi „Doubt”.

Distribuţiei serialului „Suits” i se va alătura şi Dule Hill, care a jucat în serialul „Viaţa la Casa Albă/ The West Wing”. El va interpreta personajul Alex Williams, un asociat principal la o firmă de avocatură rivală.

Cel de-al şaptelea sezon al serialului „Suits” se va încheia în luna martie, iar în următoarea lună vor începe filmările pentru noul sezon. 

Katherine Heigl, născută pe 24 noiembrie 1978, la Washington, s-a remarcat în calitate de model al agenţiei Wilhelmina Models înainte de a se orienta spre actorie şi a pozat pe copertele unor reviste celebre, precum Maxim, Vanity Fair şi Cosmopolitan. A devenit celebră cu rolul Izzie Stevens din serialul ”Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy”, care i-a adus un premiu Primetime Emmy în 2007. A avut succes şi în cinematografie, jucând în filme precum ”Un pic însărcinată/ Knocked Up”, ”De Anul Nou/ New Year's Eve” şi ”27 de rochii/ 27 dresses”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.