Kate Hudson, Michael Shannon, Don Johnson şi Da’Vine Joy Randolph fac parte din distribuţia comediei „Shriver”, despre descoperirea unui misterios scriitor, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Shriver” este regizat de Michael Maren, după un scenariu pe care l-a scris pe baza romanului omonim al lui Chris Belden.

Din distribuţie mai fac parte Jimmi Simpson, Zach Braff, Mark Boone Jr. şi Aja Naomi King.

Acţiunea este plasată într-un mic colegiu, iar comunitatea de aici vrea să dea o lovitură în lumea literară - crede ca l-a descoperit pe Shriver, un scriitor faimos care se ascunde de 20 de ani. Însă persoana localizată este alta. Este un meşter care nu a citit vreodată o carte şi nu poate face diferenţa între imaginaţie şi realitate. Fără a avea ceva de pierdut, el acceptă să participe la festivalul literar organizat de colegiu. Aici, lucrurile se precipită.

Wesley R. Sierk, III, John D. Straley şi Joseph Panebianco sunt producătorii executivi.

Producţia „Shriver” a fost blocată din cauza pandemiei de Covid-19 şi este programat ca ea să fie reluată curând, au spus joi producătorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.