O jucărie Disney, căşti Apple, carduri cadou Netflix şi Amazon şi şosete Adidas dar şi acţiuni la celebrele branduri în valoare de 200.000 de dolari sunt cadourile de Crăciun pe care rapperul american Kanye West le-a cumpărat pentru soţia sa, Kim Kardashian, potrivit nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Printre cadourile de Crăciun de la Kanye sunt o cutie cu o jucărie Disney, căşti Apple, carduri cadou de la Netflix şi Amazon şi şosete Adidas", le-a spus Kim Kardashian fanilor care o urmăresc pe Instagram.

Ea a adăugat: "Când am deschis următoarea cutie erau acţiuni la Amazon unde era şi cardul cadou, acţiuni la Netflix, acţiuni la Apple, la Adidas şi Disney". Kardashian i-a mulţumit soţului ei scriind: "Alertă, cel mai bun soţ!".

Revista people a estimat că acţiunile valorează cel puţin 200.000 de dolari (150.000 de lire sterline). 

În noiembrie, Kanye West a anulat ultimele 21 de concerte pe care trebuia să le susţină în cadrul turneului ”Saint Pablo”, încheind un concert în Sacramento, California, după doar 30 de minute petrecute pe scenă, timp în care a susţinut un monolog, făcând afirmaţii controversate la adresa artiştilor Jay Z şi Beyonce. Rapperul a fost internat în spital, anunţându-se ulterior că artistul suferea de ”psihoză temporară din cauza lipsei somnului şi deshidratării”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.