Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake şi soţia lui, actriţa Jessica Biel, îşi vând casa din Los Angeles pentru 35 de milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cuplul vinde conacul din Hollywood Hills, deoarece petrece tot mai mult timp în Montana şi mai deţine o casă pe coasta de Est, potrivit revistei People.

Wall Street Journal a scris că proprietatea cu suprafaţă de 10 acri cuprinde o vilă în stil spaniol, cu şapte dormitoare, o sală de proiecţii şi una de gimnastică, dar şi o casă pentru oaspeţi, teren de tenis şi piscină.

Timberlake, în vârstă de 40 de ani, a cumpărat în 2002 proprietatea - care include porţiuni ce au aparţinut actorului Errol Flynn - şi terenul din jur de la Helen Hunt.

O sursă a declarat: „Rareori se află în Los Angeles şi sunt fericiţi să trăiască în Montana”. 

Timberlake şi Biel, în vârstă de 39, au împreună doi fii - Silas, de 6 ani, şi Phineas, care s-a născut în primul an al pandemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.