Cântăreţul Justin Timberlake a primit o palmă peste faţă de la un bărbat - care a fost arestat ulterior -, în timpul unui turneu de golf organizat în scopuri caritabile în localitatea Lake Tahoe din statul american Nevada, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o înregistrare video obţinută de site-ul TMZ.com, Justin Timberlake poate fi văzut în timp ce se plimbă prin mulţimea de oameni prezenţi pe un teren de golf, în momentul în care a primit o palmă în zona feţei.

Starul american s-a întors spre persoana care l-a pălmuit şi a spus: ”Frate, de ce ai făcut asta?”.

Bodyguardul cântăreţului a intervenit şi l-a escortat pe artist în altă zonă, dar a revenit la faţa locului şi a stat de vorbă cu acea persoană.

Potrivit TMZ, bărbatul nu a fost arestat pentru că l-a pălmuit pe Justin Timberlake, iar cântăreţul nu a depus plângere la poliţie.

Agresorul a fost însă luat în custodie de poliţiştii locali, care l-au acuzat pentru comportament turbulent.

Vinovatul, încercând să îşi explice gestul, le-a spus poliţiştilor că îşi dorea foarte mult să îl atingă pe Justin Timberlake, dar s-a emoţionat şi a exagerat.

Apoi, el a refuzat să părăsească terenul de golf. Poliţiştii locali au declarat pentru TMZ că bărbatul în cauză părea să se afle în stare de ebrietate.

Justin Timberlake a încheiat acel turneu caritabil pe locul al 21-lea cu 35 de puncte.

Turneul a fost câştigat de fostul jucător de baseball Mark Mulder, care a obţinut 74 de puncte şi a primit un cec în valoare de 125.000 de dolari, pe care îl va dona unor organizaţii de caritate.

Justin Timberlake, născut pe 31 aprilie 1981, este un cântăreţ şi compozitor american, care a devenit celebru în calitate de membru al grupului pop-dance NSYNC. După destrămarea trupei, Justin Timberlake a debutat ca artist solo şi, abordând un stil marcat de influenţe R&B, pop şi neo-soul, a lansat patru albume de studio care s-au bucurat de mare succes.

Artistul a câştigat numeroase trofee, inclusiv nouă premii Grammy, şi, în ultimii ani, a început să se remarce şi în cinematografie, jucând în filme precum ”Reţeaua de socializare/ The Social Network”, ”Prietenie cu folos/ Friends with Benefits” şi ”Inside Llewyn Davis”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.