Cântăreţul canadian Justin Bieber a anunţat că va reveni anul viitor pe scenă cu un turneu care va avea loc în America de Nord în perioada mai - septembrie şi prin care îşi va promova un nou album.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bieber, în vârstă de 25 de ani, a anunţat online, marţi, că va lansa pe 3 ianuarie single-ul „Yummy”, primul de pe viitorul lui album, al cincilea al cântăreţului. Titlul discului nu a fost încă dezvăluit.

El a mai spus că va întreprinde un turneu în SUA şi Canada anul viitor şi că urmează să apară într-un serial documentar.

Turneul va începe pe 14 mai, în Seattle, şi se va încheia pe 26 septembrie, în New Jersey.

Justin Bieber a luat o pauză de la muzică în 2017, după ce a anulat ultimele 14 concerte din turneul mondial „Purpose”. Anul acesta, el a fost invitat de Ed Sheeran pentru a cânta împreună single-ul „I Don't Care”, a lansat un remix al piesei „Bad Guy” a cântăreţei Billie Eilish şi a apărut alături de Ariana Grande la Coachella, în luna aprilie.

Cântăreţul canadian, care se descrie drept „cea mai nesuferită persoană din lume”, a vorbit anul acesta şi despre eforturile lui de a înfrânge depresia şi despre consumul de droguri.

Bieber a devenit cunoscut în adolescenţă, când s-a remarcat prin reinterpretări ale unor piese celebre. Primul lui EP, „My World”, a fost lansat în 2010. Muzica lui a fost, până acum, accesată audio online de peste 50 de miliarde de ori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.