Cântăreţul canadian Justin Bieber şi soţia lui, modelul Hailey Baldwin, au cumpărat în Los Angeles o casă în valoare de peste 25 de milioane de dolari, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi au cumpărat în urmă cu 18 luni reşedinţa de 8,5 milioane de dolari în care locuiesc în prezent în Beverly Hills, Bieber şi Baldwin au decis să treacă la un alt nivel, astfel că au ales o proprietate din Beverly Park pentru care au plătit 25,8 milioane de dolari.

Plasată în munţii de deasupra Beverly Hills, proprietatea face parte dintr-o comunitate păzită unde sunt proprietari şi unii ca Sofia Vergara, Denzel Washington, Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Rod Stewart şi câţiva membri ai familiei regale saudite.

Construită la finalul anilor 1980, casa a fost vândută în 2015 pentru 16,5 milioane de dolari. Cumpărătorul a remodelat-o şi a scos-o la vânzare în urmă cu doi ani, iniţial, pentru 42 de milioane de dolari. După mai multe reduceri, cuplul Bieber-Baldwin a cumpărat-o.

Proprietatea de 1 hectar include o casă pe două niveluri, cu suprafaţă de 3.350 de metri pătraţi, cu şapte dormitoare şi zece băi, dar şi o sală de cinema, o piscină şi un teren de tenis.

Între vecinii lui Bieber se numără Samuel L. Jackson, Magic Johnson şi prinţul Alex von Furstenberg.

Pe lângă reşedinţa din Beverly Hills, Bieber a mai deţinut o casă în stil toscan în Calabasas, cumpărată în 2014 pentru 6,5 milioane de dolari şi vândută doi ani mai târziu pentru 7,2 milioane de dolari vedetei de televiziune Khloe Kardashian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.