Casey Dienel, care cântă sub numele de White Hinterland, pretinde că refrenul melodiei Sorry i-a fost preluat, fără a-şi fi dat acordul, de Justin Bieber şi Skrillex, motiv pentru care i-a dat în judecată pe cei doi, potrivit TMZ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fragmentul de opt secunde este folosit în mod repetat în melodia ei din 2014, ”Right the Bell”.  Dienel a afirmat că ”unicile caracteristici ale refrenului vocal feminin” au fost copiate. Potrivit TMZ, echipa lui Bieber ar fi fost avertizată să nu folosească acea parte.

”Sorry” a fost un succes pentru Skrillex şi Bieber, urcând în topuri din mai multe ţări, incluzând Marea Britanie şi SUA.

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar albumul de debut ”My World 2.0” a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) şi ”Purpose” (2015).
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.