Cântăreţul canadian Justin Bieber şi-a şters contul de Instagram, după ce a primit mai multe mesaje injurioase la adresa iubitei sale, Sofia Richie, şi după un schimb dur de replici cu actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez, cu care a avut o relaţie de trei ani, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul canadian şi Selena Gomez, fosta sa iubită, au schimbat mai multe replici dure pe reţeaua de socializare, pe parcursul weekendului.

Totul a pornit de la mai multe fotografii în care Justin Bieber apare alături de Sofia Richie, ce au fost publicate de cântăreţ. După ce a primit mai multe comentarii abuzive din partea unor fani, el a ameninţat că va schimba statusul contului său în ”privat”.

”O sa-mi fac contul de Instagram privat, dacă nu încetaţi cu ura asta care a scăpat de sub control. Dacă aţi fi fani cu adevărat, nu aţi fi atât de răi cu oamenii care îmi plac”, a  scris el în dreptul ultimei poze publicate.

Actriţa Selena Gomez i-a scris, în dreptul aceleiaşi fotografii, să înceteze să mai publice imagini cu iubita sa, dacă nu vrea să creeze tensiuni.

”Dacă nu poţi face faţă urii, nu mai publica fotografii cu iubita ta - ar trebui să fie specială doar pentru tine. Nu fi supărat pe fanii tăi. Te-au iubit şi susţinut înainte ca oricine altcineva să o fi făcut”, a scris ea.

Justin Bieber a răspuns cu un mesaj criptic, care părea să sugereze că artista americană l-ar fi folosit să ajungă celebră.

”Este ciudat să văd oameni care m-au folosit pentru a primi atenţie că arată cu degetul”, a scris cântăreţul.

Schimbul de replici a continuat, iar Selena Gomez a vrut să aibă ultimul cuvânt: ”Ciudat este cum unii care au înşelat de mai multe ori arată cu degetul pe cei care au fost iertători şi i-au susţinut, nu-i de mirare că fanii sunt supăraţi. Trist. Toată dragostea”.

Justin Bieber s-a aflat, în weekend, în Japonia, pentru un concert din cadrul turneului ”Purpose”, alături de iubita sa, Sofia Richie, care este fotomodel. 

Sofia Richie este sora vitregă a vedetei Nicole Richie, fiica artistului Lionel Richie.

Justin Bieber a avut o relaţie cu Selena Gomez din 2011 până în 2014.

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar albumul de debut ”My World 2.0” a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) şi ”Purpose” (2015).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.