Lungmetrajul ”Jumanji: Aventură în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle”, cu Dwayne Johnson în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, din distribuţia căruia mai fac parte Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas şi Laurie Calvert, a generat încasări de 2.000.229 de lei şi a fost vizionat de 87.048 de spectatori, potrivit cifrelor transmise de Cinemagia.

”Insidious: Ultima cheie/ Insidious: The last Key” a debutat pe locul doi în clasament, cu încasări de 727.671 de lei şi a fost văzut de 38.748 de lei. 

Pentru prima dată în top, ”Jocuri secrete/ Molly's Game”, în care joacă Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, a avut încasări de 561.020 de lei, fiind urmărit de 27.153 de spectatori. 

Animaţia ”Ferdinand” a coborât până pe locul patru. În al doilea weekend, ea a generat încasări de 449.605 de lei şi a fost vizionată de 22.891 de spectatori.

”Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi” al lui Rian Johnson a coborât pe locul al cincilea în clasament, după patru săptămâni de la premieră. Lungmetrajul, cu Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Lupita Nyong’o, Kelly Marie Tran, Laura Dern şi Benicio Del Toro în distribuţie, a generat încasări de 384.570 de lei.

”Capcană mortală/ Bullet Head”, în care românca Alexandra Dinu joacă alături de Adrien Brody, Antonio Banderas şi John Malkovich, a debutat în clasament pe locul şase, generând încasări de 203.487 de lei şi a fost urmărită în cinematografe de 9.941 de spectatori. 

Drama ”Minunea/ Wonder”, regizată de Stephen Chbosky, cu Julia Roberts, Owen Wilson şi Jacob Tremblay în distribuţie, a coborât pe poziţia a şaptea în top, după ce a adunat încasări de 195.584 de lei şi a fost vizionată de 10.207 de spectatori.

Musicalul ”Omul spectacol/ The Greatest Showman”, cu Hugh Jackman în rol principal, a coborât pe poziţia a opta, după două săptămâni de la premieră. Filmul a intrat în top pe locul al cincilea, cu încasări de 165.748 de lei şi 7.772 de spectatori.

Comedia ”Bastarzii/ Father Figures”, cu Owen Wilson, Ed Helms şi Glenn Close, a coborât până pe locul nouă, după ce - în al treilea weekend de la lansare - a generat încasări de 131.328 de lei şi a fost vizionată de 6.301 de spectatori.

După şapte săptămâni, animaţia ”Coco” rămâne în top pe poziţia a zecea. Filmul a încasat 127.107 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.