Actriţa Julie Andrews, care a făcut-o celebră pe Mary Poppins, a refuzat să apară în continuarea filmului din 1964 pentru a-i da prioritate lui Emily Blunt, care interpretează rolul în noul film cu dădaca ce are puteri supranaturale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mary Poppins Returns”, care a avut premiera de gală weekendul acesta, este considerat de critici perfect din toate punctele de vedere.

Regizorul Rob Marshall a încercat să o aducă în distribuţie pe Julie Andrews, cea care a primit un Oscar în 1965 pentru rolul Mary Poppins, însă ea a refuzat imediat din respect pentru Emily Blunt.

„A spus nu imediat. A spus: «Este show-ul lui Emily şi vreau ca ea să facă asta. Ar trebui să facă. Este al ei. Nu vreau să fiu peste asta»”, a povestit Marshall, citat de Variety.

Regizorul a precizat că nu i-a oferit un anumit rol actriţei în vârstă de 83 de ani, însă surse apropiate proiectului susţin că i-ar fi fost propusă partitura Balloon Lady, rol interpretat de Angela Lansbury.

Din distribuţia „Mary Poppins Returns” fac parte Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Emily Mortimer, Meryl Streep şi Dick Van Dyke, care a jucat şi în filmul original. Lungmetrajul va avea premiera în SUA pe 19 decembrie şi este aşteptat să genereze încasări de peste 70 de milioane de dolari în primul weekend. În România, el va fi lansat pe 28 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.