Julianne Moore, Chloë Sevigny, Charlotte Gainsbourg, Indya Moore şi Leo Reilly sunt protagoniştii unui film de prezentare Saint Laurent regizat de Jim Jarmusch.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea „French Water”, cu o durată de 9 minute, se desfăşoară la finalul unei petreceri, când un chelner rămas singur, jucat de Reilly (fiul actorului John C. Reilly), observă trei invitate - Sevigny şi cele două Moore - care o caută pe Gainsbourg printr-un spaţiu cavernos.

Actriţele îşi schimbă foarte rapid ţinutele, piese vestimentare din colecţia de primăvară-vară 2021 a casei Saint Laurent.

Anthony Vacarello, directorul de creaţie al casei de modă, a fost regizor artistic al filmului. El l-a ales pe cineastul Jim Jarmusch să regizeze acest scurtmetraj de prezentare.

În decembrie, casa de modă a lansat un scurtmetraj regizat de Gaspar Noe, „Summer of '21”, care a prezentat colecţia lui Vaccarello.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.