Actriţa Julia Roberts şi soţul ei au plătit, la o licitaţie organizată în scop caritabil de Sean Penn, suma de 100.000 de dolari pentru bilete la Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul şi filantropul Sean Penn a organizat, marţi seară, prin organizaţia sa Community Organized Relief Efforts, gala anuală de strângere de fonduri pentru ajutorarea oamenilor în urma dezastrelor naturale.

Între cei care au participat la evenimentul de la Wiltern Theater din cartierul Koreatown din Los Angeles s-au numărat Julia Roberts şi soţul ei, Danny Moder, Ben Stiller, Jimmy Kimmel, Larry David, Connie Britton şi Casey Affleck.

Pentru gală au fost organizate un show, o licitaţie şi au fost înmânate şi premii, potrivit Variety.

Au cântat Macy Gray, Billie Ellish şi Yusuf Islam (Cat Stevens), iar Anderson Cooper de la CNN a primit premiul „Garry Shandling” pentru spiritul jurnalistic de care dă dovadă.

Între loturile licitaţiei s-au numărat o cină privată cu chef Jose Andres, care include şi un recital Yo-Yo Ma. În timpul licitaţiei, Cooper a intervenit şi s-a oferit să participe la cină, ceea ce a făcut ca pachetul să fie adjudecat contra sumei de 200.000 de dolari.

Leonardo DiCaprio a donat un tablou realizat de artistul mexican contemporan Bosco Sodi şi o lucrare de Petra Cortright a fost câştigată de actriţa Michelle Yeoh („Crazy Rich Asians”).

Cel mai licitat lot a fost reprezentat de două seturi de bilete pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar. Jamie Foxx, Keegan-Michael Key şi Mike Myers au făcut mai multe oferte, însă Roberts şi Moder au câştigat un set pentru suma de 100.000 de dolari.

La gală au mai fost prezenţi Sarah Silverman, Linda Perry, Allison Williams şi Rachel Zoe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.