Julia Roberts, care a avut o relaţie de scurt timp în anii '90 cu Matthew Perry, starul din "Friends", a vorbit despre actorul care a murit, la 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani: "Moartea bruscă a cuiva atât de tânăr îţi frânge inima", a declarat actriţa pentru Entertainment Tonight.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflată în plină promovare a filmului "Leave the World Behind", un thriller apocaliptic care va fi difuzat pe Netflix din 8 decembrie, actriţa a continuat: "Cred că ne ajută pe toţi să apreciem ceea ce avem şi să ne continuăm drumul rămânând pozitivi şi cât de buni putem fi".

Actriţa în vârstă de 56 de ani a vorbit şi despre apariţia sa în serialul "Friends", într-un episod în care a jucat alături de Matthew Perry, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courteney Cox şi David Schwimmer:

"Nu am decât amintiri şi sentimente bune. Cu toţii au fost atât de primitori cu mine, un personaj de un episod, şi într-adevăr un super moment ", a spus ea. 

În cartea sa de memorii "Friends, iubiri şi marele lucru teribil” (Michel Lafon, 2022), Matthew Perry a explicat că atunci când a fost filmat acest episod, în 1996, începuse deja să flirteze cu Julia Roberts. El a spus că "o curta de trei luni". Relaţia lor a durat doar două: "Să mă întâlnesc cu Julia Roberts a fost prea mult pentru mine", a scris el. "Eram mereu sigur că mă va părăsi. Şi de ce nu ar fi făcut-o? Nu eram suficient; nu aş putea fi niciodată suficient (...) În loc să înfrunt agonia inevitabilă de a o pierde, m-am despărţit de frumoasa şi geniala Julia Roberts".

Matthew Perry, care a murit la 28 octombrie, a fost găsit inconştient de asistenta sa în jacuzzi-ul din locuinţa sa din Los Angeles. Cauza decesului său va fi dezvăluită după ce vor fi finalizate testele toxicologice, a anunţat Departamentul de Sănătate Publică al comitatului Los Angeles. Matthew Perry se lupta de ani de zile cu o dependenţă de droguri şi alcool.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.