Josh Homme, liderul trupei Queens of the Stone Age, şi-a cerut scuze, prin intermediul unei înregistrări video publicate online, pentru că a lovit o fotografă în timpul unui concert susţinut la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vădit marcat, muzicianul a spus: „Vreau să îmi cer iertare lui Chelsea Lauren. Nu am nicio scuză sau motivaţie care să justifice ce am făcut. Am fost complet idiot şi îmi pare rău. Sper că eşti bine”.

 

Artistul în vârstă de 44 de ani a cerut, de asemenea, scuze colegilor de trupă şi fanilor, familiei, soţiei şi copiilor. „Am făcut multe greşeli în viaţa mea, iar aseară, cu siguranţă, a fost una dintre ele. Vreu să fiu un om bun, însă cred că aseară am ratat cu siguranţă asta... Cred că trebuie să mă lămuresc cu nişte lucruri”.

Josh Homme, solistul trupei Queens of the Stone Age, a lovit „neprovocat” şi „intenţionat” o femeie fotograf în timpul concertului KROQ Acoustic Christmas care a avut loc sâmbătă, scrie Variety.

Incidentul a avut loc în timpul recitalului pe care trupa îl susţinea la cea de-a 28-a ediţie a concertului de Crăciun organizată de postul de radio din Los Angeles.

Chelsea Lauren, fotograf Shutterstock şi colaborator al companiei Penske Media care deţine Variety, a spus că incidentul a fost „neprovocat” şi că Homme zâmbea înaintea de a o lovi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.