Jonathan Dassin, 45 de ani, fiul marelui cântăreţ Joe Dassin, va concerta pentru prima oară la Bucureşti, în 17 şi 18 mai, la Sala Luceafărul, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joe Dassin, artistul fenomen social al anilor ’70, a murit în plină glorie mondială, la doar 41 de ani. Fiul său va interpreta la Bucureşti marile succese lansate de tatăl său.

"Salut", "A toi", "Les Champs-Elysees", "Taka takata" sau "Et si tu n’existais pas", înregistrată cu Toto Cutugno, se numără printre cele mai cunoscute cântece de dragoste ale anilor ’70 şi începutul anilor ’80 şi care se vor auzi pentru prima oară la Bucureşti, cântate într-un spaţiu acustic intim, Sala Luceafărul.

Joseph "Joe" Dassin s-a născut la New York, a copilărit în Los Angeles, a cunoscut succesul global cântând în limba franceză (limba ţării unde s-a lansat tatăl său, regizorul Jules Dassin) şi a murit subit, în vacanţă, în Polinezia Franceză, unde cumpărase o plajă.

Johnatan Dassin nu este străin de România, unde a venit la invitaţia unui prieten. "Frecventez în mod regulat oameni din comunitatea românească din Franţa şi am prins obiceiul cu un prieten să vin la Bucureşti să văd alţi prieteni ca Alex. O să bem un pahar în centrul vechi şi, de asemenea, îmi place să mănânc preparatele tradiţionale", a spus el. "A fi fiul unui cântăreţ colosal precum a fost tatăl meu este o onoare, dar şi o responsabilitate mare. Este  o plăcere să îi cânt piesele. Vă spun şi un secret: momente din spectacolele de la Bucureşti vor fi folosite pentru un film musical".

Biletele pentru Joe Dassin by Jonathan Dassin se pot rezerva online pe salaluceafarul.ro ori pe bilet.ro si iabilet.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.