Lady Gaga şi Joaquin Phoenix, cei doi actori care îi interpretează pe Arthur Fleck şi Harley Quinn în "Joker: Folie à deux", au fost surprinşi în imagini la New York, pe platourile de filmare a celei de-a doua părţi a filmului „Joker” de Todd Philips.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinematic paradiso™ (@cinematic.paradiso)

În imagini, Joaquin Phoenix şi Lady Gaga apar în costumele personajelor lor. 

 

Joaquin Phoenix şi Lady Gaga au filmat şi o scenă pe o scără din Bronx, care apare şi în primul film, "Joker", devenind de atunci un loc emblematic pentru fanii filmului.

Potrivit Variety, Harley Quinn va fi în acest film un psihiatru care se va îndrăgosti de Joker în timp ce încearcă să-l trateze şi care va ajunge să i se alăture în cursa sa criminală.

Alături de Lady Gaga şi Joaquin Phoenix, în acest film vor apărea şi Zazie Beetz în rolul Sophie Dumond, precum şi Brendan Gleeson şi Catherine Keener.

"Joker: Folie à Deux" este aşteptat în cinematografele din SUA pe 4 octombrie 2024.

Succes uriaş în 2019, "Joker", regizat de Todd Philips ("Very Bad Trip"), a adunat 1,07 miliarde de dolari la box office la nivel mondial, înainte de a câştiga premii Oscar la categoriile "cel mai bun actor" pentru Joaquin Phoenix şi "cea mai bună muzică" pentru Hildur Guðnadóttir. În total, "Joker" a primit 11 nominalizări la premiile Academiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.