Actorii Cătălina Grama şi Paul Ipate au devenit, marţi, părinţii unei fete perfect sănătoase, Zora-Maria Ipate, a anunţat Jojo pe blogul personal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zora-Maria a primit nota 10, are 3,150 kg şi 48 de cm. “Zănuţa noastră a venit pe lume! Zora e delicată ca Degeţica şi cuminte aşa cum numai pruncii din poveşti sunt. Eu şi Paul ne simţim binecuvântaţi şi fericiţi ca totul a fost bine şi lin şi că ne putem strânge în sfârşit în braţe minunea de fetiţă. Le mulţumim din toată inima tuturor celor ce ne-au fost alături în acest moment plin de emoţie”, a declarat plină de emoţie fericita mamă.

Jojo Cătălina Grama se consideră cea mai fericită mamă din lume acum că o are şi pe Zora, iar acasă o aşteaptă Achim, fiul ei de 5 ani şi jumătate: “Iubesc şi sunt iubită aşa cum nu am mai fost vreodată şi am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim şi pe Zora”, marturiseşte actriţa pe blogul personal.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Actriţa promite detalii în zilele următoare pe blog şi pe Facebook. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.