Johnny Depp va regiza un film biografic despre Amedeo Modigliani, pictorul italian care a murit în 1920 dar care ulterior a devenit renumit pentru nudurile sale, portretele cu feţe şi membre alungite, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform The Hollywood Reporter, Depp va fi şi producătorul filmului alături de Al Pacino.

Nu a fost anunţată o distribuţie, dar cum Modigliani a murit la vârsta de 35 de ani este puţin probabil ca vreunul dintre cei doi să-l interpreteze pe artist. 

„Sunt incredibil de onorat să aduc pe ecran saga vieţii lui Modigliani şi o voi face cu mare umilinţă”, a declarat actorul pentru The Hollywood Reporter. „Viaţa lui a fost plină de încercări grozave, dar a culminat cu un triumf - o poveste umană universală la care toţi spectatorii se pot raporta”.

Filmul, care ar trebui să fie filmat anul viitor, va fi coprodus - printre alţii - de Johnny Depp şi Al Pacino. Va fi al doilea lungmetraj regizat de vedeta din „Piraţii din Caraibe” după „The Brave”, lansat în 1997.

Potrivit Deadline, filmul s-ar concentra pe 48 de ore din viaţa artistului, în 1916.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.