Johnny Depp şi-a făcut apariţia, marţi, la prezentarea de modă Savage Fenty a cântăreţei Rihanna, eveniment difuzat pe platforma de streaming Amazon Prime. Actorul în vârstă de 59 de ani a apărut un minut, îmbrăcat într-o ţinută din mătase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Anunţul participării sale, făcut săptămâna trecută de tabloidul TMZ, a stârnit polemici. Johnny Depp este persona non grata la Hollywood din cauza acuzaţiilor de violenţă domestică conjugală formulate de fosta soţie Amber Heard. 

Nici Rihanna, nici Amazon nu au comentat subiectul. Dar mulţi fani au criticat pe reţelele de socializare decizia cântăreţei cu hashtagul #DitchDepp.

Mulţi internauţi i-au amintit Rihannei că şi ea a fost victimă a loviturilor lui Chris Brown în 2009, cu care avea atunci o relaţie.

Olly Alexander, solist al grupului britanic Years and Years şi fost ambasador al mărcii, s-a desolidarizat declarând că "nu va mai purta" haine concepute de cântăreaţă.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au acuzat reciproc de defăimare într-un proces foarte mediatizat. Amândoi au afirmat că au fost victime ale violenţelor conjugale. Tribunalul i-a declarat pe amândoi vinovaţi de defăimare. Ei au făcut apel. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.