Actorul Johnny Depp s-a oferit să vândă obiecte de artă şi cărţi, dar şi ”imitaţia de suflet” care i-a rămas, pentru a îşi rezolva problemele financiare, potrivit unor e-mailuri schimbate de el şi foştii administratori ai averii sale, informează site-ul ziarului The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joel Mandel şi The Management Group (TMG) încearcă să îi citeze pe avocatul actorului, Jake Bloom, şi pe fostul său agent, Tracey Jacobs, ca parte a unui proces în urma căruia se va stabili dacă Johnny Depp era conştient în legătură cu situaţia sa financiară. Ei pretind că e-mailurile, pe care le-au făcut publice, demonstrează că dreptatea este de partea lor. 

Johnny Depp a intentat un proces împotriva lui Joel Mandel şi a companiei The Management Group, în luna ianuarie, acuzându-I de fraudă şi de neglijenţă.

Ulterior, reprezentanţii companiei TMG au intentat, de asemenea, un proces, susţinând că Johnny Depp,  Tracey Jacobs, Jake Bloom şi sora artistului, Christi Dembrowski, erau conştienţi de situaţia financiară a actorului. Ei au mai susţinut că i-au cerut actorului să îşi reducă cheltuielile încă din anul 2009.

Johnny Depp ar fi cheltuit excesiv pe avioane private, lucrări de artă şi vin de calitate.

Actorul ar fi cheltuit 4 milioane de dolari pe o casă de discuri care a eşuat, 3 milioane de dolari pentru a trimite în spaţiu cenuşa jurnalistului şi autorului american Hunter S. Thompson cu ajutorul unui tun extrem de puternic, şi sute de milioane de dolari pentru un inginer de sunet care să îi spună replicile pe platourile de filmare, astfel încât să nu mai fie nevoit să le memoreze. 

Potrivit The Hollywood Reporter, TMG a pretins că Joel Mandel, Tracey Jacobs şi Christi Dembrowski au reprezentat ”cercul de apropiaţi” ai actorului şi au lucrat pentru a îi proteja interesele financiare.

”Membrii echipei au comunicat de numeroase ori cu Johnny Depp individual, dar şi între ei. Acest lucru stabileşte că Johnny Depp a fost întotdeauna complet informat cu privire la problemele sale financiare şi, desigur, a ştiut întotdeauna că împrumuta bani pentru a îşi permite stilul său de viaţă extravagant”, a scris avocatul Suann MacIsaac în dosarul procesului.

Un singur e-mail din cele publicate prezintă un schimb de replici direct între Johnny Depp şi Joel Mandel, care îi spune că este necesar să ”o ia uşor” în privinţa cheltuielilor şi să îşi reducă bugetul pentru vacanţă.

Într-un răspuns trimis cu o zi mai târziu, Johhny Deep a spus că ”face tot posibilul” în privinţa cheltuielilor de vacanţă, dar că trebuie să îi ofere familiei sale ”un Crăciun cât mai bun, evident, în limite rezonabile”.

Actorul s-ar fi referit la necesitatea unui avion privat, drept o modalitate de a reduce cheltuielile, întrucât ”un zbor comercial cu paparazzi aproape ar fi un coşmar de dimensiuni monumentale”

”Ce altceva să fac? Am motociclete, maşini, proprietăţi, cărţi, picturi şi un simulacru de suflet rămas. De unde ai vrea să încep? (să le vândă, n.r.)”, a mai scris Johnny Depp.

În finalul e-mailului, actorul a scris că ultima plată cum se cuvine pe care a primit-o a fost pentru rolul interpretat în producţia ”Public Enemies” (2009). El a menţionat că apariţia sa în drama ”The Rum Diaries”, cu un buget relativ restrâns, în acelaşi an, ar însemnaca situaţia sa financiară să aibă de suferit.

Michael J Kump, un avocat pentru compania TMG, a spus despre procesul intentat de Johnny Depp că este o ”fabricaţie” şi că firma a făcut tot posibilul pentru a îl proteja pe Johnny Depp de ”cheltuielile sale iresponsabile şi de comportamentul său risipitor”.

Johnny Depp a fost numit drept cel de-al cincilea cel mai bine vândut actor în anul 2016, cu un câştig de 48 de milioane de dolari, potrivit Forbes, datorită unor proiecte între care se numără şi cel mai recent film din franciza ”Piraţii din Caraibe/ Pirates of the Caribbean”.

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune ”21 Jump Street”. El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.