Actorul Johnny Depp îşi va împrumuta vocea pentru serialul animat „Puffins”, produs de compania italiană Iervolino Entertainment, cu care el a colaborat pentru lungmetrajul „Waiting for the Barbarians”, regizat de Ciro Guerra şi lansat anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Depp va fi Johnny Puff în cele 250 de episoade de câte cinci minute care urmăresc aventurile unui grup de păsări simpatice care o slujesc pe vicleana morsă Otto. Cinci păsări marine se află în centrul acţiunii: Johnny Puff, Tic, Tac, Didi şi Pie. 

Serialul, destinat dispozitivelor mobile, va „promova mesaje pozitive”, abordând teme ca egalitatea de rasă şi de gen şi protecţia mediului, a transmis Iervolino Entertainment, citează Variety.

„Puffins” va fi produs de Iervolino Entertainment Studios din Roma şi Iervolino Studios din Serbia, unde italienii au încheiat recent un contract cu compania locală Archangel Digital Studios.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.