Johnny Depp, deghizat în piratul Jack Sparrow din franciza ”Piraţii din Caraibe”, le-a făcut o surpriză plăcută vizitatorilor parcului de distracţii Disneyland din Anaheim, California, informează New Musical Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi seară, starul hollywoodian a apărut în parcul Disneyland din California deghizat în piratul Jack Sparrow, agitând în aer o spadă şi strigând fraze amuzante în direcţia vizitatorilor acestui spaţiu recreativ.

Mulţi dintre vizitatori, încântaţi de momentul insolit, au publicat pe Twitter înregistrări ale acestor momente amuzante.

”Cred că prezenţa lui Johnny Depp în spaţiul dedicat francizei «Piraţii din Caraibe» din Disneyland, costumat în Jack Sparrow, este cel mai cool moment din toate timpurile”, a scris unul dintre internauţi pe această reţea de socializare. 

 

Un altul a spus: ”Mă emoţionez doar privindu-l pe Johnny Depp îmbrăcat în piratul Jack Sparrow la Disneyland. Nici nu-mi imaginez cum m-aş fi simţit dacă aş fi fost acolo”.

În 2016, Johnny Depp i-a luat prin surprindere pe vizitatorii parcului Disneyland din California atunci când s-a plimbat printre ei deghizat în Pălărierul Nebun, un alt personaj celebru, pe care starul hollywoodian îl joacă în franciza ”Alice în Ţara Minunilor”.

Filmul ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” va avea premiera mondială în parcul de distracţii Disney din Shanghai, pe 11 mai.

În acest film, Johnny Depp va interpreta încă o dată rolul legendarului căpitan de piraţi Jack Sparrow, care porneşte în căutarea tridentului lui Poseidon, dar este urmărit de un adversar nemilos, Salazar, interpretat de Javier Badem.

În peliculă va apărea şi Keira Knightley, în rolul Elizabeth Swann, alături de personajul Will Turner, interpretat de Orlando Bloom. În film apare şi fiul celor două personaje, Henry, jucat de Brenton Thwaites.

Primele patru filme din această franciză cinematografică au generat împreună încasări de peste 3,7 miliarde de dolari pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.