Johnny Depp a câştigat procesul de defăimare împotriva fostei sale soţii Amber Heard şi va primi daune de 15 milioane de dolari, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa Amber Heard l-a defăimat pe fostul ei soţ Johnny Depp considerându-se victimă a violenţelor conjugale, au concluzionat miercuri juraţii la un tribunal american, la capătul unui proces ultra mediatizat care a dezvăluit momente neplăcute din căsnicia celor două vedete de la Hollywood. 

Cei şapte juraţi au răspuns afirmativ la întrebarea dacă titlul şi două pasaje dintr-un articol, publicat în 2018 de Amber Heard, conţinea afirmaţii defăimătoare cu privire la Johnny Depp, potrivit deciziei lor. 

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Am inima frântă din cauză că un munte de dovezi nu a fost suficient pentru a rezista puterii, influenţei disproporţionate a fostului meu soţ", a transmis actriţă într-un mesaj. Ea a primit daune compensatorii de 2 milioane de dolari dar va trebui să-i plătească fostului soţ 15 milioane de dolari. 

Depp, starul „Piraţii din Caraibe” în vârstă de 58 de ani, a cerut daune de 50 de milioane de dolari şi a susţinut că l-a defăimat atunci când ea s-a autodenumit „o persoană publică care reprezintă abuzul domestic” într-un articol de opinie din ziar.

Heard, 36 de ani, l-a dat în judecată pentru 100 de milioane de dolari, spunând că Depp a defăimat-o când avocatul său a numit acuzaţiile ei o „înşelătorie”.

Depp a negat că a lovit-o pe Heard sau pe oricare altă femeie şi a spus că ea a fost cea care a devenit violentă în relaţia lor.

Depp şi Heard s-au cunoscut în 2011 în timp ce filmau „The Rum Diary” şi s-a căsătorit în februarie 2015. Divorţul lor a fost finalizat aproximativ doi ani mai tarziu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.