John Travolta joacă alături de Shania Twain şi Michael Madsen într-un film intitulat ”Trading Paint”, despre relaţia unui pilot de curse legendar cu fiul său, pilot aspirant, cu care intră într-o competiţie intensă, informează variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia filmului a început în această săptămână în Alabama, filmările fiind programate până la mijlocul lunii septembrie, în mai multe locuri din acest stat american.

Din distribuţia filmului mai fac parte Kevin Dunn şi Toby Sebastian, cunoscut din serialul “Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”).

Filmul, regizat de Karzan Kader, cu scenariul scris de Craig Welch şi Gary Gerani, îl prezintă pe John Travolta în rolul unei legende a curselor auto desfăşurate pe piste ovale de pământ. Fiul său, un pilot aspirant, generează o competiţie intensă şi periculoasă cu tatăl său.

Producătorii filmului sunt Andrea Iervolino, Monika Bacardi, Silvio Muraglia şi Alexandra Klim.

”Ceea ce m-a atras la acest proiect este călătoria emoţională a unui tată şi a fiului său, care se află în centrul poveştii. Cei doi se redescoperă şi ajung să se respecte - totul petrecându-se în mediul dur al curselor auto”, a spus Silvio Murgalia, potrivit screendaily.com.

Proiectul este finanţat şi produs de Ambi Pictures şi Paradox Studios.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.