Actorul Joe Lara, cunoscut din serialul "Tarzan: The Epic Adventures", se afla la bordul unui mic avion care s-a prăbuşit în Tennessee. Duminică, salvatorii nu mai aveau nicio speranţă să găsească supravieţuitori, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mai căutăm supravieţuitori în acest stadiu", a declarat şeful echipei de intervenţie, Joshua Sanders, într-o conferinţă de presă. Duminică după-amiază, au fost descoperite "mai multe părţi ale avionului precum şi rămăşiţe umane". 

Avionul decolase sâmbătă de pe aeroportul din Smyrna, în Tennessee, în direcţia Palm Beach, Florida. Dar s-a prăbuşit la puţin timp după decolare în lacul Percy Priest, la 20 de kilometri sud de Nashville.

Joe Lara, 58 de ani, a devenit celebru pentru interpretarea rolului principal din serialul "Tarzan: The Epic Adventures) din 1996 în 1997. Soţia sa Gwen Shamblin Lara, de asemenea în avion, conducea un grup de creştini specializat în promovarea pierderii în greutate, Weigh Down Ministries. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.