Joe Jackson, patriarhul familiei Jackson şi tatăl regelui muzicii pop Michael Jackson, a murit la vârsta de 89 de ani, potrivit presei americane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Publicaţiile de specialitate americane precum TMZ şi Entertainment Tonight au anunţat că fondatorul grupului The Jackson 5 a murit miercuri de cancer. La solicitarea AFP, reprezentanţii familiei nu au putut răspunde. 

"Surse familiale au indicat pentru TMZ că Joe a murit la ora 3.30 dimineaţa, la Los Angeles", scrie pe site-ul de specialitate dedicat celebrităţilor. "Joe a fost spitalizat în iunie cu cancer în fază terminală". 

Pe contul său de Twitter, "tatăl celebrei familii Jackson" a publicat duminică un mesaj prin care lasă să se înţeleagă că sfârşitul său este aproape. 

"Am văzut mai multe apusuri de soare decât îmi rămân de văzut", a scris el într-un mesaj însoţit de o fotografie în care admiră apusul. 

Joe Jackson a fondat Jackson 5 în care a cântat fiul său Michael piese precum "I Want You Back", lansată în 1969. Viitorul rege al muzicii pop avea pe atunci vârsta de 11 ani. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.