Jill Biden, soţia preşedintelui SUA, a dezvăluit în talk show-ul actriţei Drew Barrymore că Joe Biden îi face cadou un poem la fiecare Crăciun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Drew Barrymore, care găzduieşte un talk show difuzat pe YouTube, „The Drew Barrymore Show”, a mers să cunoască cuplul prezidenţial la Casa Albă.

„În fiecare an, îmi oferă o poezie”, a dezvăluit Jill Biden, întrebată despre cadourile pe care le primeşte de la soţul ei de Crăciun. „Are o carte, pe care mi-a cumpărat-o şi în fiecare an scrie o poezie în ea”.

„Scrieţi chiar dumneavostră poezia?”, l-a întrebat Drew Barrymore pe Joe Biden. „Desigur. Sunt atât de multe de spus”, a răspuns el, strângînd mâna soţiei sale.

„Nu există cadouri mai bune decât cele pe care le-ai făcut singur, pe care nu le poţi cumpăra”, a spus actriţa. „Nu este suficient, dar ajută”, a răspuns cu umor preşedintele Statelor Unite, precizând că „adoră” să meargă la cumpărături pentru a găsi un cadou pentru Jill”.

Referindu-se la relaţia lor, Drew Barrymore îşi aminteşte că Joe Biden a trebuit să o ceară pe Jill de cinci ori în căsătorie, înainte ca ea să accepte. „Când am văzut-o prima dată, am ştiut că este ea”, îşi aminteşte Joe Biden, care spune că a cunoscut-o pe Jill în timpul unei întâlniri organizate de fratele său.

Sub presiunea celor doi fii ai lui, Beau şi Hunter, pe atunci în vârstă de 6 şi 7 ani, Joe Biden a cerut-o în căsătorie pe Jill. „Tată, ar trebui să ne căsătorim cu Jill”, i-au spus ei la unison.

„Trebuia să fiu absolut sigură că această căsătorie va funcţiona”, spune Jill Biden, explicându-şi ezitările. „Ei îşi pierduseră mama şi sora. Şi m-am gândit în sinea mea că trebuie să funcţioneze, pentru că deja pierduseră atât de mult".

Prima soţie a lui Joe Biden, Neilia, şi fiica lor cea mică, Naomi, au murit într-un accident rutier în 1972. Beau şi Hunter, care se aflau în maşina care a fost lovită de un camion, au fost răniţi. Pentru ei, Joe Biden a găsit puterea de a continua să trăiască. „Renunţasem să ies cu oricine”, spune el. „M-am îndrăgostit de două ori în viaţa mea şi de fiecare dată am ştiut imediat”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.