O continuare a thriller-ului psihologic "Joker" premiat cu Oscar, care îl are în centru pe unul dintre cei mai cunoscuţi răufăcători din benzile desenate, va fi lansată în cinematografe pe 4 octombrie 2024, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Warner Bros., scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Joker: Folie a Deux", îl va avea în rol principal pe Joaquin Phoenix, reluând rolul personajului principal, care i-a adus premiul Oscar pentru cel mai bun actor în filmul din 2019. 

"Joker", care a fost nominalizat la Oscar la categoria "cel mai bun film" şi câştigat statueta pentru "cea mai bună muzică originală", precum şi pentru "cel mai bun actor principal", a fost regizat şi produs de Todd Phillips, care a scris scenariul împreună cu Scott Silver.

"Joker" povestea suferinţele, umilinţele şi nebunia lui Arthur Fleck, actor şi clovn care se lupta să găsească succesul şi respectul. 

Warner Bros. nu a oferit alte detalii despre sequel, dar publicaţia Variety a anunţat că noua producţie va fi un musical, în care Lady Gaga ar trebui să o interpreteze pe partenera de conspiraţii a lui Joker, Harley Quinn.

Phoenix, în vârstă de 47 de ani, cunoscut pentru interpretarea unor personaje cu probleme emoţionale, a fost apreciat pentru unul dintre cele mai înfricoşătoare şi tulburătoare roluri din cinematografia modernă.

A fost al doilea interpret care a câştigat un premiu Oscar pentru interpretarea lui Joker, după Heath Ledger care a câştigat postum Oscarul pentru "cel mai bun actor în rol secundar" pentru interpretarea sa din 2008 a personajului din "The Dark Knight".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.