Joaquin Phoenix a participat marţi seară la „Jimmy Kimmel Live!” pentru a discuta despre cel mai recent film în care joacă, deja controversatul „Joker”, care va fi lansat vineri în cinematografe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kimmel a difuzat o înregistrare video de pe platourile de filmare. Phoenix apare nemulţumit de unul dintre operatori, Larry, care nu contenea să şoptească în timpul filmărilor şi care l-a poreclit pe actor Cher.

„Şopteşti continuu, taci dracului, frate. Încerc să găsesc ceva real aici. Scuze. Nu e mare lucru. Da, cam este. Ştiu că ai pornit chestia cu Cher, Larry. Faci mişto de mine. Ca şi când aş fi o divă. Nici măcar nu este o insultă. Cher, pe bune? Cântăreaţă, actriţă, dansatoare, simbol în modă - cum de e asta o insultă? Nu pot face asta, frate”, citează Variety.

Nu e clar dacă reacţia lui Phoenix este reală, însă actorul a părut vizibil jenat de clipul difuzat de Kimmel. „Ştii, uneori, lucrurile devin intense la filmări, pentru că sunt mulţi oameni într-un spaţiu mic şi încerci să găseşti ceva. Aşa că te poţi aprinde, dar asta ar fi trebuit să fie ceva privat”, a spus el. Phoenix şi-a cerut scuze apoi pentru limbajul folosit.

În aceeaşi emisiune, el a povestit reacţia avută de surorile lui după ce au văzut lungmetrajul lui Todd Phillips. Phoenix a explicat că discuţia stârnită a fost cea mai intensă avută vreodată despre unul dintre proiectele lui, şi singurul pe care l-au văzut, a glumit el.

„Joker” se află în atenţie încă de la începutul lunii septembrie, când a fost premiat cu cel mai important trofeu la Festivalul de la Veneţia - Leul de Aur. Lungmetrajul lui Todd Phillips este - pentru moment - văzut ca unul dintre principalii competitori pentru nominalizările de la Oscar.

Interpretarea lui Joaquin Phoenix a fost unanim lăudată de critici, însă filmul se află în mijlocul unei controverse. Mulţi cred că Arthur Fleck - un bărbat singuratic, abuzat, cu probleme mintale, care, pe măsură ce societatea continuă să îl respingă, adoptă un personaj ale cărui acţiuni devin violente - este prezentat cu empatie şi se tem ca ar putea fi un model pentru cei instabili psihic.

La jumătatea lunii septembrie, într-o scrisoare transmisă directorului Warner Bros., Ann Sarnoff, rudele şi prietenii celor ucişi şi răniţi în atacul care a avut loc în 2012 într-un cinematograf din Aurora (Colorado), în timpul filmului „The Dark Knight Rises”, nu au cerut anularea lansării filmului, însă au precizat că abordarea „cu empatie” a transformării personajului dintr-un singuratic în criminal îi pune în cumpănă.

Cinematografele americane au decis să interzică spectatorilor să poarte măşti, costume şi arme de jucărie la proiecţiile filmului „Joker”.

În plus, la premiera de gală, accesul jurnaliştilor a fost restricţionat în apropierea covorului roşu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.