Lungmetraje cu Jessica Chastain, John Malkovich şi Daniel Auteuil şi o animaţie cu troli rulează începând de vineri în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chastain este Ava, în filmul de acţiune cu acelaşi nume, regizat de Tate Taylor. Ea este o asasină ce lucrează pentru o organizaţie clandestină a unei agenţii guvernamentale. După ce o operaţiune eşuează, este nevoită să lupte pentru propria supravieţuire.

Din distribuţie fac parte John Malkovich, Common, Geena Davis şi Colin Farrell.

Comedia romantică „Cei mai frumoşi ani/ La Belle Époque” (2019), cu Daniel Auteuil, Fanny Ardant şi Doria Tillier în distribuţie, este regizată de Nicolas Bedos.

Protagonistul, jucat de starul francez Daniel Auteuil, alege să retrăiască ziua în care a cunoscut-o pe soţia sa, interpretată de Fanny Ardant. Celebra actriţă a obţinut anul acesta trofeul César pentru interpretare cu rolul din comedia semnată de Bedos. „La Belle Époque” a fost proiectat în premieră mondială la Cannes 2019.

O altă comedie romantică ce are premiera vineri în cinematografe este „Şi nici cu tine/ Seveled”, de Dénes Orosz. 

Gergo încearcă să îşi consoleze mama foarte bolnavă, spitalizată, şi o minte că vecina lui, Saci, fostă dansatoare de striptease, însărcinată în cinci luni, aşteaptă copilul lui. Însă, lucrurile iau o turnură neaşteptată, când mama lui primeşte o nouă inimă şi se reface. Gergo şi Saci sunt forţaţi, astfel, să joace rolul unui cuplu îndrăgostit.

Animaţia „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” aduce creaturile într-o nouă aventură. Trebuie să îşi apere cele şase stiluri muzicale inventate, după ce liderul unei trupe rock ameninţă că le va fura muzica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.