Jessica Chastain a fost foarte activă în ultima vreme pe Twitter, vorbind despre acuzaţiile de hărţuire sexuală la adresa unor personalităţi din lumea artistică, şi declară că un actor faimos i-a spus "calmează-te" cu privire la producătorul Harvey Weinstein, acuzat şi de viol, potrivit nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa din "Interstellar" a scris în octombrie: "M-am săturat ca media să ceară doar femeilor să vorbească. Ce spuneţi de bărbaţi? Poate că multora le este frică să privească la propriul comportament...". 

"Am scris pe Twitter de multe ori şi am primit un mesaj pe email de la un foarte cunoscut actor care mi-a spus "calmează-te", a declarat ea în The Graham Norton Show. 

"Găsesc asta sfâşietor şi nu pot crede decât că nu a înţeles revoluţia care are loc", a adăugat ea, potrivit People. Chastain nu a dezvăluit numele actorului. 

Producătorul Harvey Weinstein a fost acuzat de hărţuire sexuală, viol şi abuz de 40 de femei, atât în America cât şi în Marea Britanice, şi se află în centrul unei investigaţii criminale şi a unui proces colectiv. "El "neagă fără echivoc" orice acuzaţie de act sexual neconsimţit.  

La începutul săptămânii, Jennifer Lawrence a vorbit despre scandalul Weinstein, afirmând că ştia că este o "brută" şi un "câine", dar nu şi un "violator". 

De Ziua Recunoştinţei, actriţa Uma Thurman scria pe Twitter: "O Zi a Recunoştinţei fericită tuturor! (cu excepţia ta, Harvey, şi a conspiratorilor tăi nemernici- mă bucur că lucrurile merg încet - nu meriţi un glonţ)”. 

Weinstein este investigat de poliţia din Los Angeles, Beverly Hills, New York şi Londra pentru mai multe acuzaţii de agresiune sexuală.

Scandalul sexual izbucnit pe 5 octombrie, odată cu lansarea primelor acuzaţii la adresa producătorului Harvey Weinstein, a luat amploare, acuzaţii similare fiindu-le aduse mai multor personalităţi precum regizorul James Toback, actorul Kevin Spacey, producătorul Brett Ratner şi Roy Price, şeful Amazon Studios şi responsabilul de conţinut al Amazon Video.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.