Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez şi logodnicul ei, Alex Rodriguez, fost jucător de baseball, au cumpărat recent cu 40 de milioane de dolari o proprietate pe Star Island din Miami, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Construită în 2003 şi vândută ultima dată în 2011 pentru 25 de milioane de dolari, proprietatea de 4.500 de metri pătraţi cuprinde o vilă în stil spaniol şi case pentru oaspeţi, piscină şi centru spa.

Proprietatea a fost listată de Jill Eber şi Jill Hertzberg.

Star Island este o zonă cunoscută între persoanele celebre şi bogate. Între cei care au deţinut şi încă deţin case aici se numără cântăreţii Sean “Puffy” Combs şi Gloria Estefan, actriţa Rosie O’Donnell, creatorul de pantofi Donald J. Pliner şi fostul baschetbalist Shaquille O’Neal.

Împreună, şi separat, J-Lo şi A-Rod, cum sunt supranumiţi, deţin un impresionant portofoliu de case. 

Rodriguez mai deţine un complex modern în suburbia Coral Gables a metropolei Miami, în timp ce Lopez are proprietăţi în Hamptons, Manhattan (penthouse scos la vânzare în urmă cu trei ani, acum pentru aproximativ 25 de milioane de dolari), o casă în Bel Air din Los Angeles şi una în regiunea Encino.

Împreună, ei au cumpărat, în 2018, un apartament în New York pentru 15,3 milioane de dolari şi l-au vândut anul acesta pentru 15,75 de milioane de dolari. Anul trecut, i-au plătit actorului Jeremy Piven 6,6 milioane de dolari pentru o casă pe plaja din Malibu şi sunt gata să o scoată la vânzare pentru 8 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.