Organizaţia Global Citizen va prezenta în luna mai „Vax Live: The Concert to Reunite the World”, un program special care va fi filmat pe stadionul So-Fi din Inglewood (California) pentru a fi difuzat de reţelele de televiziune şi platforme de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selena Gomez, actriţă şi cântăreaţă, va fi gazda evenimentului care va cuprinde reprezentaţii semnate Jennifer Lopez, H.E.R., Eddie Vedder, J Balvin şi Foo Fighters.

Show-ul va fi difuzat pe 8 mai, sub forma unui program special de o oră în prime-time de CBS şi ABC, ulterior, de Fox.

Platforma YouTube, posturile radio iHeartMedia şi aplicaţia iHeartRadio vor transmite de asemenea show-ul. Versiunea care va fi prezentată de YouTube va avea 90 de minute, cuprinzând şi alte materiale.

Scopul acestui program este de a încuraja corporaţiile şi filantropii să îşi folosească banii pentru a ajuta la achiziţionarea de vaccinuri pentru 27 de milioane de lucrători din prima linie din ţări în care vaccinarea anti-Covid nu este încă disponibilă şi pentru a-i face pe oamenii din SUA şi din alte ţări în care au fost demarate campanii de imunizare să nu ezite să primească serul.

Nu a fost comunicată data la care va fi filmat evenimentul şi nici dacă pe stadionul din Inglewood va fi permis accesul spectatorilor.

Global Citizen colaborează pentru acest eveniment cu autorităţile statului California, ale oraşelor Los Angeles şi Inglewood, dar şi cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii, aşa cum a fost cazul anul trecut pentru „One World: Together at Home”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.