Rapperul Jay-Z a lansat un alt vizual de pe albumul "4:44", pentru piesa "Adnis", în care apar actorii Mahershala Ali şi Danny Glover, potrivit nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Adnis" apare pe cel mai recent album al lui Jay-Z, "4:44", şi fanii pot vedea videoclipul prin intermediul Tidal. 

Mahershala Ali intepretează un jucător de box, care este antrenat de colegul său, actorul Danny Glover, într-un videoclip alb-negru. Regizor a fost Mark Romanek, care a mai realizat videoclipuri şi pentru Nine Inch Nails şi Madonna.

Este al cincilea clip al unei piese de pe "4:44", după "Kill Jay Z", "Bam", "The Story of O.J" şi piesa care dă titlul albumului. 

Odată cu vizualul, rapperul a lansat şi o serie de "note de subsol" în care artişti prieteni vorbesc despre rasism. 

Rapperul Jay Z a primit, în mai puţin de o săptămână de la lansare, discul de platină pentru ”4:44”, ceea ce înseamnă că el a fost vândut, în Statele Unite, într-un milion de exemplare.

Albumul "4:44" a fost lansat exclusiv pe platforma Tidal, înfiinţată de Jay Z, în parteneriat cu compania de telecomunicaţii Sprint, care a cumpărat 33% din platformă în acest an. Clienţii Sprint au la dispoziţie albumul prin intermediul unui abonament de şase luni la Tidal.

Mahershala Ali a câştigat un Oscar pentru rolul din "Moonlight". El va juca în al treilea sezon din "True Detective", difuzat de HBO. 

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este rapper, producător şi antreprenor american. Jay Z este unul dintre cei mai bogaţi artişti din lume, cu o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de dolari. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Jay Z s-au căsătorit cu Beyonce pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012. Ei au devenit anul acesta şi părinţii gemenilor Rumi şi Sir. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.