Actorul Javier Bardem va fi protegonistul următorului film al regizorului spaniol Fernando León de Aranoa, cu care a mai lucrat pentru „Los lunes al sol” (2002) şi, mai recent, pentru „Loving Pablo” (2017) alături de Penélope Cruz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„El buen jefe”, a treia colaborare dintre regizor şi actor, va fi produs de Fernando León de Aranoa şi de Mediapro Studio, iar filmările sunt programate să înceapă în luna octombrie, potrivit Variety.

Bardem, actor premiat cu Oscar pentru rolul secundar din „No Country for Old Men” (2007), va interpreta acum rolul proprietarului unei fabrici de familie, carismatic şi binevoitor, care crede că poate primi un premiu local pentru excelenţă în afaceri.

Filmul este o comedie acidă şi o privire asupra relaţiilor personale şi de muncă din cadrul unei companii de familie, a explicat cineastul.

Noul lungmetraj va fi al cincilea film regizat de Fernando León de Aranoa care este produs de Mediapro Studio şi compania cineastului, Reposado PC. Între titlurile lansate împreună se numără „Princesas” (2005), recompensat cu şase premii Goya, şi „A Perfect Day” (2015), cu Benicio Del Toro şi Tim Robbins, care a avut premiera la Cannes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.